Wie wij zijn

Frank Zomer (oprichter)

Frank maakt het onmogelijke mogelijk voor de klant. Zijn passie voor het vak en zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van displaybouw zet hij bij iedere opdracht voor de volle 100% in. Frank: “We bieden niet altijd wat klanten willen, maar wat ze écht nodig hebben. We nemen ze mee in het denkproces, zodat ze begrijpen waarom we ze anders adviseren. We komen met een ontwerp waar de klant volledig achter staat. Wij staan voor exclusieve oplossingen die anders zijn dan anders.”

Sander van der Horst (sales manager)

Met zijn jarenlange ervaring in de displaysector, een waardevol netwerk en zijn enthousiasme voor het vak is Sander een echte aanwinst voor het bedrijf. Sander: “Goed luisteren, daar ben ik sterk in. Zo kom je er namelijk achter wat de klant echt nodig heeft om zijn merk te versterken of zijn product te verkopen. Als de klant dat ziet, ontstaat er vertrouwen en kunnen we samen mooie en vooral creatieve projecten ontwikkelen. Bij Dutch Display is die ruimte er gelukkig en is er heel veel mogelijk.”

Nara

Een positieve aanwinst voor DutchDisplay is de betrokken Nara. Haar energie haalt ze onder andere uit het werk en de mogelijkheid zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen. Net als collega´s Frank en Sander gaat ze voor resultaat en haar flexibele insteek helpt daar goed bij. Nara´s rustige karakter brengt de hectiek van alle dag wat naar beneden en ze creëert gezellige rust. Niet voor niets is haar levensmotto: ” Als je vredige gedachten hebt, ervaar je vredige emoties. En die neem je mee in elke levenssituatie.”(Dr.Wayne Dyer). Nara werkt sinds mei 2021 bij Dutch Display.

Nice to know

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat veel klanten dezelfde vragen stellen voorafgaand
aan het project. Vragen waar wij het antwoord op weten. Graag delen wij deze kennis met u in de vorm van informatieve whitepapers. Heeft u een andere vraag, kijk dan even op de pagina met de meest gestelde vragen (FAQ’s).

Contact
Stadhoudersmolenweg 51
7317 AW Apeldoorn