Ons aanbod

Dutch Display biedt in de onderstaande categorieën producten aan. We werken van ontwerp tot uiteindelijke uitvoering, plaatsing en montage. Per categorie hebben we diverse opdrachten uitgevoerd. Nieuwsgierig? Kijk per onderdeel wat we ontwikkeld hebben en laat u inspireren!

Logo Signs

Bekijk onze op maat gemaakte logosigns, gemaakt uit diverse hoogwaardige materialen. Geef uw merk de aandacht die het verdient met onze unieke en opvallende ontwerpen. Maak indruk en trek klanten aan met een logosign dat perfect past bij uw brandindentity. Ontdek nu onze creatieve mogelijkheden voor uw merk!

Bekijk de projecten

Toonbank Display

Een goede counterdisplay werkt perfect om de impulsaankoop te stimuleren. Het wordt vaak geplaatst bij de kassa, maar kan uiteraard ook op andere plekken ingezet worden. Dutch Display ontwikkelt aantrekkelijke counterdisplays die exact op maat worden gemaakt voor de producten die er in komen. Gebruikersgemak is belangrijk; onze counterdisplays zijn met enkele simpele handelingen gereed voor gebruik.

Bekijk de projecten

Vloerdisplay

Een goede vloerdisplay is naast functioneel ook opvallend, aantrekkelijk, verkoopbevorderend én voldoet aan alle gestelde eisen. Het kan tegen een stootje en als het moet voor een langere tijd meegaan. Ook over praktische zaken als transport en verpakken moet nagedacht zijn en het kiezen van de juiste materialen is zeer belangrijk.

Bekijk de projecten

Shop in Shop

Een display in de etalage of bij een shop-in-shop moet een hoog stop-effect hebben. U wilt uw klanten de winkel in hebben. Deze displays hebben vaak een meer zichtbaarheidskarakter dan een verkoopkarakter. Het esthetische is vaak hoger dan het functionele aspect. Hierdoor is er vaak nog meer mogelijk en komt de creatieve kracht van Dutch Display goed naar voren. Hier hebben we enkele prachtige voorbeelden van.

Bekijk de projecten

In de etalage

Opvallend, aantrekkelijk en uitnodigend. Dat zijn de drie basiskwaliteiten waar een etalagedisplay aan moet voldoen. Zelfs de meest onopvallende producten worden opvallend als de manier waarop ze geëtaleerd zijn de aandacht trekt. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw artikelen dusdanig in de schijnwerpers staan, dat ze ook echt gezien worden. Ieder etalageproject dat we doen, is uniek, maar het doel is altijd hetzelfde; klanten de winkel in krijgen.

Bekijk de projecten

POS & Buiten

Wobblers, schapstoppers,-kaders of -hangers, zuilen… noem maar op. De mogelijkheden van Point of Sale marketing materiaal zijn enorm. Ze bieden extra zichtbaarheid, de mogelijkheid om rechtstreeks met de klant te communiceren, zijn geschikt voor merchandising en werken verkoopbevorderend. Ze moeten wel een hoog WOW-gehalte hebben, anders vallen ze niet op. Dutch Display zorgt samen met u voor de WOW.

Bekijk de projecten

Bijzondere projecten

Hoewel bijna al onze projecten bijzonder zijn, er zijn enkele projecten die we graag even apart willen benoemen. Het zijn opdrachten waarvan gezegd werd dat het toch niet kan, of projecten waar we alles voor uit de kast hebben gehaald om ze te laten slagen. Als het dan toch lukt, is onze missie geslaagd. Bekijk deze projecten en neem contact op als u ook zo’n bijzondere opdracht heeft. ‘Kan niet”, zult u ons namelijk niet vaak horen zeggen.

Bekijk de projecten

Nice to know

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat veel klanten dezelfde vragen stellen voorafgaand
aan het project. Vragen waar wij het antwoord op weten. Graag delen wij deze kennis met u in de vorm van informatieve whitepapers. Heeft u een andere vraag, kijk dan even op de pagina met de meest gestelde vragen (FAQ’s).

Contact
Stadhoudersmolenweg 51
7317 AW Apeldoorn