Retail

Zoekt u een partner die u op het gebied van instore communicatie compleet ontzorgt? Of heeft u af en toe een leverancier nodig die op korte termijn POS materiaal levert. Wij zijn op beide vragen het antwoord.

Van concept naar oplevering

Als partner zijn wij het creatieve brein, ontwerpen, produceren en plaatsen we alles wat maar met POS te maken heeft. Vanuit onze creativiteit komen we met een eerste concept. Pas wanneer u en helemaal tevreden bent met het finale model, starten we met produceren. En wees gerust; ook het plaatsen en ter plekke monteren nemen we uit handen.
Als leverancier bieden we nagenoeg alles op het gebied van instore communicatie. Neem een kijkje in de webshop of neem contact op als u dringend iets nodig heeft.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Wij begrijpen dat een hoog “WOW!”-effect van uw instore materiaal omzetverhogend werkt. Dat bereik je als het promotiemateriaal echt bijzonder is. Is ´bijzonder´ dan ook meteen bijzonder duur of laag van kwaliteit? Nee, want hier ligt onze kracht: wij leveren kwaliteit, geen dertien in een dozijn materiaal passend binnen uw budget.

Nice to know

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat veel klanten dezelfde vragen stellen voorafgaand
aan het project. Vragen waar wij het antwoord op weten. Graag delen wij deze kennis met u in de vorm van informatieve whitepapers. Heeft u een andere vraag, kijk dan even op de pagina met de meest gestelde vragen (FAQ’s).

Contact
Stadhoudersmolenweg 51
7317 AW Apeldoorn