VOLLEDIGE GESCHIEDENIS

Na afronding van mijn bouwkundige opleiding ben ik in de zaak van mijn ouders gaan werken als kozijnmonteur. Na vele plezierige jaren heb ik ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan en heb ik mijn uitdaging gevonden bij Eddag Display. Wat begon als een tijdelijke functie als projectleider bleek een bijzondere mooie weg te zijn. Verantwoordelijk voor een groot project voor de productie van cosmetica meubels heb ik mijn hart en ziel gegeven om dit project tot een goed eind te brengen, binnen budget. Hier is mijn voorliefde voor displays begonnen. Na beëindiging van het project was de basis gelegd en werd ik gevraagd om als Calculator te blijven. In mijn functie als Calculator heb ik de efficiëntie in de productie onder de loep genomen, genormeerd en beschreven in boekvorm. Na het opzetten van een goede functionerende afdeling heb ik het stokje overgedragen en mocht ik een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf aangaan als Hoofd Bedrijfsbureau. Toen in de vakantieperiode bleek dat de capaciteit op het bedrijfsbureau aan de forse kant was, kreeg ik de gelegenheid van de directeur om de afdeling Sales te gaan versterken. Deze stap leek een schot in de roos. Hier heb ik de basis voor mijn display carrière mogen leggen, met een goede kijk op het gehele proces.

Na het vertrek van de directeur/ oprichter van Eddag Display die later een nieuw bedrijf oprichtte, ben ik opnieuw door hem benadert voor een nieuwe uitdaging met de ambitie het bedrijf op termijn over te nemen. Een gouden kans die ik natuurlijk niet kon laten schieten. Vol passie en met genoeg kennis heb ik 3 jaar lang een mooi bedrijf helpen opbouwen. Helaas kwam door het veel te vroeg overlijden van de directeur er een onverwachte wending en heb ik de keus gemaakt om zelf een bedrijf op te richten.

Display Creators was een feit. 7 jaar lang heb ik met veel passie en plezier klanten mogen helpen bij hun zoektocht naar een goed functionerende verkoopdisplay. Met mijn creatieve inslag en bijzondere vindingrijke creaties heb ik menig klant weten te verrassen en overtuigen van mijn kunnen. Elke keer net een stapje verder gaan daar sta ik om bekend. Klanten ontzorgen en alles tot in de puntjes verzorgen. Betrouwbaar en loyaal leverde ik zelfs wereldwijd. Waarbij ik door Shimano gevraagd ben, als goede leverancier, om de internationale beursbouw voor mijn rekening te nemen. Een hoogtepunt in mijn carrière en tevens een goede leerschool. Na privé een zwaar jaar te hebben doorlopen heb ik de keus gemaakt om wederom in loondienst te gaan.

Als Sales Manager bij VKF heb ik mijn ervaring mogen uitbreiden op het standaard te leveren assortiment. Alsmede mijn netwerk in toeleveranciers aanzienlijk mogen vergroten. Doordat ik in deze functie onvoldoende de ruimte kreeg om mijn creativiteit en toegevoegde waarde tot uiting te laten komen, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar Colour in Display. Door het faillissement van dit bedrijf heb ik opnieuw besloten mijn eigen bedrijf op te richten.

Met bijna 20 jaar ervaring op zak, werd 11 oktober 2016 Dutch Display een feit. Het bijzondere hierin is dat welke overstap ik ook maakte, mijn klanten zeer loyaal aan mij waren en meeverhuisden naar Dutch Display, waardoor ik met zeer gerenommeerde merken werk. Dutch Display maakt met passie het onmogelijke mogelijk voor de klant, gaat net dat stukje verder wat het verschil maakt met andere display bedrijven. Met mijn unieke kijk en luisterend oor weet ik de wensen van de klant om te zetten in een passend concept. Of het nu gaat om een uniek nieuwe ontwerp, het efficiënter produceren van een bestaand concept of het meedenken in materialen bij Dutch Display bent u aan het juiste adres. Ik sta voor exclusieve oplossingen die anders zijn dan anders. I dare you to be different!

Frank Zomer

Technische kennis en vaardigheden

Opzienbare materiaalcombinaties

Wij kennen geen volume beperking

Wij leveren onze displays wereldwijd!

contact dutch display facebook dutch display linkedin dutch display