IMG_3315

Afgelopen jaar heb ik intensief samengewerkt met Frank van Dutch Display, voor de bouw van Kinderhoeken in een zestal La Place vestigingen. De samenwerking heb ik als prettig ervaring. Ik ben erg tevreden met het resultaat en krijg daar ook goede reacties op. Maar ook het proces waarin Frank zich vaak flexibel opstelde en snel goed werk afleverde, verliep plezierig. Ik hoop op een voortzetting hiervan! Bedankt en gefeliciteerd met jullie éénjarig bestaan!

Catherine Bolhuis,
sr. Maneger Retail&Formule, La Place

bcc display

Dutch Display is de belangrijkste leverancier van BCC voor prijskaarthouders en producthouders.

Gezamenlijk hebben we topborden ontwikkeld voor onze stoepborden. Kortom service op maat. Van oplossing en productie tot implementatie, Dutch Display denkt met ons mee!!

Nog vele jaren toegewenst!!

Roy van Leent
(BCC Elektro-speciaalzaken)

garmin referenties

Als marketing manager is het belangrijk om een goede, betrouwbare en creatieve leverancier te hebben voor allerhande POS materiaal. Frank Zomer is dat al ruim 20 jaar en zijn creativiteit is mede oorzaak van mijn successen.

Frank benadert dingen vaak net even iets anders, waardoor unieke en opvallende presentaties worden ontwikkeld die daadwerkelijk bijdragen aan het succes van een product. Belangrijk daarbij is dat er snel geschakeld kan worden, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

 

Martin Snel Trade Marketeer,
Garmin Nederland BV

Arkopharma feliciteert Frank met het 1 jarig bestaan van Dutch Display. Onze uiterst plezierige samenwerking met Frank is al van veel langer terug en wij hoefden er dan ook niet lang over na te denken om nieuwe ambitieuze projecten met Dutch Display te gaan opstarten.

De eerste opdrachten zijn al geleverd en er zijn er nog een paar in de maak.

Wij hebben alle vertrouwen in Frank en dus ook in Dutch Display.

Etienne van Maurik & Jacob Hoekstra,
Arkopharma

PRODUCTIMPRESSIE

Technische kennis en vaardigheden

Innovatieve ideeën & Exclusieve ontwerpen

Opzienbare materiaalcombinaties

Betrouwbaar, creatief & betrokken

contact dutch display facebook dutch display linkedin dutch display