OVER HET PROJECT

Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van de kinderspeelhoeken voor La Place. Een pilot welke is uitgegroeid naar een concept voor de gehele keten La Place. Ik voel mij bevoorrecht om samen met La Place een concept neer te zetten waarbij ook gedacht is aan de kleinste restaurantbezoekers. Afhankelijk van de grote van de te openen vestiging wordt er een op maat speelhoek geplaatst met vaste elementen.

Daarnaast loopt er ook een pilot voor de aankleding van de toiletgroepen met duurzame fotopanelen die krasvast en chemisch bestendig zijn. De aankleding van dames en heren toiletten gebeurt op geheel eigen wijze, waarbij ook de babykamers in stijl worden meegenomen. Hieronder vind u een impressie van hetgeen ik tot nu toe heb geleverd. De relatie met de klant is zeer prettig, ik kijk dan ook uit naar een fijne voortzetting van onze samenwerking!

OVER HET PROJECT

Voor de kleinste restaurantbezoekers is er een gedeelte in het restaurant waar zij naar hartelust kunnen spelen. Van glijbaan tot krijtbord, van hinkelpot tot kralenspel. Dit concept staat garant voor veel speelplezier.

OVER HET PROJECT

Voor een pilot bij de dames & heren toiletten, sieren mooie prenten aan de muur die een warme uitstraling geven aan de toiletgroep. De babykamer straalt rust uit door de gekozen kleurstelling en neemt u mee met een luchtballon de lucht in.

PROJECT IMPRESSIE

Technische kennis en vaardigheden

Innovatieve ideeën & Exclusieve ontwerpen

Opzienbare materiaalcombinaties

Betrouwbaar, creatief & betrokken

contact dutch display facebook dutch display linkedin dutch display