OVER HET PROJECT

Al vele jaren mag ik Garmin rekenen tot mijn vaste partners. Door deze unieke samenwerking weten wij zeer bijzonder displays te ontwikkelen. Wat begint als een idee wordt na een brainstorm sessie uitgebouwd tot een ontwerp waarbij alle ideeën en wensen van mijn partner zijn verwerkt. Enkele voorbeelden vind u hieronder. Of het nu gaat om de smartwatches of de navigatie van Garmin met veel passie en creativiteit weten wij elke keer weer een display neer te zetten die onze verwachtingen overstijgt.

OVER HET PROJECT

Voor de ANWB heb ik een toonbank display mogen ontwerpen. De nadruk van dit ontwerp moest liggen op de doelgroep van de ANWB winkels. Het is een compacte display geworden gezien de plaatsing op de toonbank. Gekozen is voor een modern ontwerp met een klassiek randje.

OVER HET PROJECT

Het meest trots ben ik toch wel op de display die ik heb mogen ontwerpen voor het golfsigment van Garmin. Een bijzonder mooie display in de vorm van een halve golfbal die de producten zeer sierlijk presenteert. Het geheel is compleet gemaakt met een brochure houder en een 10 inch digitaal scherm waar de klant op afstand de videopresentatie kan uploaden.

PROJECT IMPRESSIE

Technische kennis en vaardigheden

Innovatieve ideeën & Exclusieve ontwerpen

Opzienbare materiaalcombinaties

Betrouwbaar, creatief & betrokken

contact dutch display facebook dutch display linkedin dutch display