KUNSTSTOF DISPLAYS

Kunststof is een mooi materiaal om mee te werken, door zijn eigenschappen is dit bij uitstek een goed product waarop diverse technieken toepasbaar zijn. Leverbaar in vele standaard kleuren, goed te bedrukken en goed te bewerken. Door de stevigheid, gunstig gewicht en prijsklasse is kunststof uitermate geschikt voor vele uiteenlopende doeleinden.

METALEN DISPLAYS

Metaal is een sterk materiaal waarop diverse productiemethodes toepasbaar zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden in draad, buis en plaat. Het materiaal is in alle kleuren te coaten en is daarom goed aan te passen aan uw uitstraling. Tevens is een display van metaal uitermate geschikt voor langere tijd. Wist u dat uw metalen display ook recyclebaar is?

KARTONNEN DISPLAYS

Karton wordt veel gebruikt als actiematige display waarbij levensduur wat minder belangrijk is. Er zijn vele creatieve mogelijkheden met karton wat samen met het gewicht en redelijk goedkope prijs maakt dat deze display steeds meer onder de aandacht komt van onze klanten. Of het nu gaat om toonbankdisplays, vloerdisplays of life-sizes, alles is mogelijk. Makkelijk te versturen doordat deze display plat wordt aangeboden. Ook dit materiaal is recyclebaar.

EEN UNIEK DISPLAY LATEN MAKEN?

Wij verzorgen ook uw logistieke wensen. Of het nu gaat om plaatsing in winkels in de Benelux of wereldwijde verspreiding, ook hierin zijn wij een ervaren partner. Zo verzorgen wij de logistieke diensten (inclusief alle douane formaliteiten) voor gerenomeerde klanten.

Technische kennis en vaardigheden

Innovatieve ideeën & Exclusieve ontwerpen

Opzienbarende materiaalkeuzes

Betrouwbaar, creatief & betrokken

contact dutch display facebook dutch display linkedin dutch display